Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

  • Utilizarea site-ului

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.dailyfreshatwork.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.dailyfreshatwork.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

  • Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. PARK EXPERT SERVICE DTL S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

 

  • Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre www.dailyfreshatwork.ro, in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile O.G nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Prin folosirea site-ului www.dailyfreshatwork.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  • Reclamatii si politica de returnare

 

www.dailyfreshatwork.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 1 ora de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la comenzi@dailyfreshatwork.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, www.dailyfreshatwork.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  www.dailyfreshatwork.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil.

www.dailyfreshatwork.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.